4/01/2023

VIATGEM PEL MÓN - SETMANA CULTURAL (5)

 


Punt i final d'aquest viatge.

Després de cinc dies intensos plens d'activitats, experiències i moments compartits donem per acabada aquesta Setmana Cultural.

Un darrer dia que deixa moltes històries. La primera, el taller amb l'Àngels i la Maria, membres de l'Associació Iurta. Ens han provocat la reflexió a partir del conte il.lustrat "Desplaçades". EL conte ha fet de fil conductor d'aquesta proposta. 


 


Explica la història de la Berta i l’Anna, dues nenes que per problemàtiques ben diferents, per la destrucció de l’entorn natural i per un desnonament, es veuen obligades a canviar de lloc de residència amb les seves famílies.

I és que amb Desplaçades hem treballat un altre tipus de viatge, el del refugiat. Tota persona que ha de marxar de forma forçada i deixar la seva llar enrere i tot el que implica.

FOTOS

Gràcies per tot el que ens heu aportat en aquesta sessió.


No oblidarem la Berta i l'Anna, ja que la seva història es queda a l'aula amb nosaltres. I estem d'enhorabona perquè Castellar també pot gaudir d'aquest conte disponible a la llibreria "La Centraleta".

I per acabar el matí, una mica d'esmorzar compartit amb l'aula de primer. Ens hem llepat els dits i no és per menys. I de nou, la pregunta del milió: Quan ho tornarem a repetir? Una nova proposta que posem a la llista.I com a cloenda, la retrobada de tota l'escola després dels seus respectius viatges. Tarda de balls i danses abans dels diferents tallers que donarien pas al final d'aquesta Setmana Cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.